Hae pikavippiä ja lainaa edullisesti 2017

Pikavippejä 2017

Pikavippi on sanan mukaisesti nopeasti käyttöösi myönnettävä lainasumma, jonka hakeminen onnistuu viikon jokaisena tuntina. Pikavippien tarjoajia löydät kätevästi internetin välityksellä. Sivustoilta löydät myös vippivertailuja, joiden avulla pystyt tarkastelemaan pikavippien lainasummia, takaisinmaksuaikoja sekä tarkemmin pikavippien ehtoja.

pikavippejä 2017Pikavipit on siis luotu palvelemaan nopeasti sinua, silloin kun rahaa juuri tarvitset. Useimmat pikavipit ovat suuruudeltaan muutamista kympeistä satasiin, jopa tuhannen euron suuruisia. Pikavippien takaisinmaksuajat ovat joustavia ja pystyt valitsemaan sinulle käypäisimmän vippimuodon. Pikavippi on haettavissa joko internetin tai matkapuhelimen välityksellä, tekstiviestillä tai soittamalla palvelun tarjoajan asiakaspalveluun. Pikavipit ovat useimmiten tililäsi käytettävissä muutamassa minuutissa hakemuksen hyväksymisen jälkeen.

Joissakin pikavipeissä on portaittainen järjestely siten, että ensimmäiset myönnettävät lainasummat ovat pienempiä. Maksettuasi takaisin edellisen pikavippisi, sinun on mahdollista hakea seuraavalla kerralla suurempaa vippisummaa. Pikavippi on hyvä keino saada käyttövaraa silloinkin, kun oma tilipussi ei enää riitä ja tarvitset kuitenkin päivittäiseen kulutukseen rahaa. Pikavippi on myös mitä mainioin apu vaikka reissukassan tueksi, jos matkakassasta uupuukin vain muutama satanen.

Tässä joitakin erinomaisia pikavippitarjouksia tällä hetkellä

Easylaina

Lainaa helposti tekstiviestillä tai web-hakemuksella, se on Easylainan tarjonta lyhykäisyydessään.

Vipin saamisen ehtoina on vähintään yhdeksäntoista vuoden ikä, käytössäsi on omalla nimelläsi löytyvät puhelinnumero ja pankkitili ja luottotietosi ovat kunnossa. Toisinsanoen sinulta ei saa löytyä luottohäiriömerkintöjä. Sinun tulee antaa palvelulle myös toimiva sähköpostiosoitteesi.

Easylainen myöntämät summat ovat viisikymmentä, sata, kaksisataa ja kolmesataa euroa. Parhaassa tapauksessa saat summan pankkitilillesi jo kymmenen minuutin sisällä.

Laina-aikaa jokaiseen vippiin on tarjolla itse valitsemasi määrä väliltä 7 28 vuorokautta. Mitä pitemmän laina-ajan valitset sitä suurempi on koron osuus ja täten myös vipin lopullinen hinta. Kaikki lainasummat ovat tarjolla myös ensimmäistä vippiään hakeville asiakkaille.

Verkkopankkitunnistautuminen on pakollinen ensimmäistä kertaa palvelussa asioiville. Lainaa et saa jos aikaisemmissa maksuissasi Easylainalle on ollut ongelmia, käytössäsi on prepaid-liittymä tai et täytä luottoehtoja.

Credit24

Jos etsit pikalainaa tai kulutusluottoa Credit24 voi auttaa molemmissa tapauksissa.

Credit24 on Suomessa ja Baltiassa toimiva lyhytaikaisia lainaratkaisuja tarjoava palvelu. Sen tarjontaan kuuluvat lyhytaikaiset pikalainat sekä pitemmällä takaisinmaksuajalla myönnettävät kulutusluotot.

Pikalainat ovat suuruudeltaan 50 € 1000 € ja niiden laina-aika vaihtelee kahdesta viikosta kolmeen kuukauteen. Pikalainaa voit hakea mikäli olet täyttänyt 19 vuotta eikä raha-asioissasi ole moittimisen varaa.

Kulutusluotot puolestaan ovat 300 € 1500 €:n kokoisia ja ne ovat tarjolla kaikille yli 22-vuotiaille, joiden kuukausitienestit ovat vähintään 1200 euroa. Kulutusluottojen takaisinmaksuajat ovat neljästä kuukaudesta yhteen vuoteen.

Palvelu on avoinna arkipäivinä kello 9-22 välillä, lauantaisin 10-18 välillä ja sunnuntaisin 12-18 välisenä aikana. Asiakaspalvelu vastaa kysymyksiisi arkipäivisin kello 9-16 välillä.

Kummankaantyyppisen lainan hakemiseen et tarvitse takaajia tai lainan vakuuksia. Mikäli haluat saat laskusi tarvittaessa paperisen sijaan sähköisessä muodossa.

No comments yet

Leave a Reply: