Hae pikavippiä ja lainaa edullisesti 2017

Pikavipit ja Pikalainat, kuinka estää ongelmien synty

pikavippi ongelmat

Talousongelmien asiallinen hoitaminen on kunnioitettava toimintamalli, joka ulkopuolisten arvostuksen lisäksi kohottaa itsetuntoa, helpottaa oman tulevaisuuden rakentamista ja ennen kaikkea tukee mielekästä jokapäiväistä elämää.

Pikavipit 18v vaarallisimpia

Yleisimmin ongelmia vippien takaisinmaksussa syntyy nuorille lainaajille, varsinkin kun halutaan pikavippi 18v heti tilille, eikä mietitä tarkoin mitä ollaan oikein tekemässä. 18-vuotiaana ollaan kyllä virallisesti täysi-ikäisiä, mutta kuten aivotutkimukset ovat osoittaneet, kypsyvät aivot vielä reilusti 25 vuoden ikään saakka. Vaikka 18 vuotiaat ovatkin siis oikeudellisesti vastuullisia, on heillä myös suurin vaara hankkia pikalaina, jonka riskejä he eivät osaa arvioida oikein.

Tämän takia erityisesti 18 v lainaajien kannattaa olla varovaisia vippien kanssa, ja sama koskee tietenkin myös vanhempia lainaajia.

Onneksi kuitenkin suomalaisten nuorten lainaamiskäytös on kehittynyt paljon viimeisten vuosikymmenien aikana.

Tutkimuksen mukaan nuorien maksukäyttäytyminen on muuttunut entistä tunnollisempaan suuntaan. Ikääntyneemmät puolestaan ovat alkaneet luistaa maksuistaan aikaisempaa enemmän.

Tilastokeskuksen selvityksen perusteella 20 24 -vuotiaiden nuorten osuus laskuja perinnässä omaavista on laskenut viisitoista prosenttia kymmenen vuoden aikana.

Yllättävää lieneekin, että laskut jäävät yhä useimmin maksamatta lapsettomassa parisuhteessa eläviltä hyvätuloisilta henkilöiltä. Suomalaisten maksukäyttäytyminen onkin siirtymässä euroopplaiseen suuntaan.

Euroopasssa laskun eräpäivää ei tuijoteta liian tarkasti, vaan lasku voidaan maksaa myöhässäkin.

Edelleen tyyppillisimpiä maksuongelmiin ajautuvia suomalaisia ovat keski-ikäiset. Suurin muutos on tapahtunut 55-66 -vuotiaiden osalta, joiden osuus maksuongelmaisten joukossa on noussut 10 vuodessa viisi prosenttiyksikköä.

Vältä velkakierrettä

Pieni- tai suurikokoisten kuluttajaluottojen käyttö pitkäaikaisten talousongelmien hoitoon johtaa helposti velkakierteeseen ja näin ollen rahahuolien jatkuvaan lisääntymiseen.

Jos kärsit pitkäaikaisista taloudellisista ongelmista, kannattaa asian ratkaisemiseen hakea maksutonta apua esimerkiksi kuntasi talous- ja velkaneuvonnasta.

Mikäli et ehdi maksaa laskua ajoissa, kannattaa olla oma-aloitteisesti yhteydessä laskun lähettäjään. Useissa tilanteissa on mahdollista sopia joustavasta maksuaikataulusta. Jos maksamattomat laskut kasaantuvat ja talouden järkevä hoitaminen vaikuttaa mahdottomalta yhtälöltä, on se selvä merkki siitä, että tarvitset ulkopuolista apua talouden järjestelyyn.

Pienlaina on lyhytnäköinen ratkaisu pitkäaikaisiin talousongelmiin.  Katkaise luottokierre, ota taloutesi hallintaan ja rakenna vakaalle pohjalle. Maksutonta apua muutoksen aloittamisessa saat esimerkiksi kuntasi talous- ja velkaneuvojilta.

Useita ratkaisumalleja

Talousongelmien ilmaantuminen ei ole kiinni tulotasosta. Elämäntilanteiden muuttuessa voi hyvänkin tulotason huomata olevan riittämätön kaiken hoitamiseen. Tällöin oman talouden uudelleenjärjestely ja henkilökohtaisen taloussuunnitelman laatiminen on viimeistään ajankohtaista.

Ratkaisumalleja ongelmiin on useita. Voit esimerkiksi yhdistää kaikki velkasi yhdeksi lainaksi ja maksaa sen takaisin kohtuullisessa ajassa.

Kunnioitettava toimintamalli

Talousongelmien asiallinen hoitaminen on kunnioitettava toimintamalli, joka ulkopuolisten arvostuksen lisäksi kohottaa itsetuntoa, helpottaa oman tulevaisuuden rakentamista sekä ennen kaikkea tukee mielekästä jokapäiväistä elämää.

Takuu-Säätiön maksuton velkalinja (puh. 0800 9 8009) auttaa sinua pääsemään alkuun uuden talouden rakentamisessa.

No comments yet

Leave a Reply: