Hae pikavippiä ja lainaa edullisesti 2017

Joitakin vanhempia vippipaikkoja

vippifirmat

Tähän olemme koonneet joitakin jo vanhentuneiksi jääneitä vippifirmojen arvosteluja historian havinaan.

Vaikka nämä eivät suoranaisesti olekkaan enään ajankohtaisia, voivat nämä osoittaa kuinka ala on muuttunut, ja miten pikalainojen kehitys on vuosien saatossa muuttunut. Nämä voivat myös antaa vertailupohjaa, kun etsit lainaa tänäpäivänäkin.

Pikatili

Pikatili on nopea tapa rahan hankintaan. Lainarahaa myönnetään täysi-ikäisille suomalaisille, joiden raha-asiat ovat kunnossa.

Tarjolla olevat 30 €, 50 €, 80 €, 160 €, 240 €, 360 €, 480 €:n lainavaihtoehdot takaavat, että saat tilillesi juuri sopivan summan.

Parhaimmassa tapauksessa rahat ovat tililläsi jo viiden minuutin kuluttua hakemisesta. Lainojen näkyminen tilillä riippuu sekä palvelun ruuhkaisuudesta että käyttämästäsi pankista.

Jos tilisi on Handelsbankenissa, Nordeassa, Osuuspankissa tai Säästöpankissa rahat näkyvät tililläsi välittömästi siirron jälkeen. Muiden pankkien kohdalla tilisiirron näkymisessä menee yleensä noin kaksi pankkipäivää.

Verkkopankkitunnistautumisen jälkeen lainoja voi hakea tekstiviestillä tai nettihakemuksen avulla. Takaisin kaikki Pikatilin lainat tulee maksaa kahdessa viikossa eli neljäntoista päivän kuluessa.

Otalaina

Kun kaipaat rahaa käteistä yllättäviin tilanteisiin Otalainan lainapalvelu on apunasi. Lainaa varten et tarvitse takaajia tai muutakaan byrokratiaa ja vain sinä päätät mihin lainasummasi käytetään.

Otalainan vippisummat ovat 50e, 100e, 150e, 200e, 250e ja 300 euroa ja laina-aika on valittavissa kolmesta vaihtoehdosta: 14, 21 tai 28 vuorokautta.

Vipin hakeminen tapahtuu SMS-viestiä hyödyntäen tai täyttämällä hakemus Otalainan verkkosivuilla, josta löydät myös tarkat laskennalliset korkotiedot jokaiselle eri lainasumman ja laina-ajan yhdistelmälle. Lainaa hakiessa tekstiviestin hinta on kolme euroa.

Mikäli lainasi myöhästyy saat kotiisi viiden euron suuruisia muistutuksia ja lainasummalle peritään viivästyskorkoa. Pahimmassa tapauksessa lainasi voi siiryä perintään ja luottotietoihisi merkitään luottohäiriömerkintä.

Rahat siirretään hakijan tilille kello 7.00 23.00 välisinä aikoina, jolloin saat myös apua Otalainan asiakaspalvelusta.

Mikrovippi

Suuruudeltaan matalammasta päästä oleviin pikalainoihin erikoistunut Mikrovippi tarjoaa lainoja yli 18-vuotiaille.

Mikrovipin lainasummat ovat 30, 50, 60, 80, 100, 150 ja 200 euroa, joista vain kaksi pienintä on tarjolla uusille asiakkaille. Maksuaikaa jokaisessa Mikrovipissä on kaksi viikkoa eli neljätoista vuorokautta.

Löydät kokonaiskustannukset sekä erottelun korkoihin ja käsittelykuluihin vierailemalla Mikrovipin verkkosivuilla.

Mikrovipin lainahakemuksen voit lähettää tekstiviestillä tai täyttää verkossa. Hakemuksia vastaanotetaan kellonympäri ja niiden käsittely tapahtuu päivystyksen auetessa.

Yhteyttä Mikrovipin asiakaspalveluun voit ottaa puhelimitse, sähköpostilla tai palvelun verkkosivuilta löytyvällä yhteydenottolomakkeella.

Fastloan

Nimensämukaisesti Fast Loan toimittaa asiakkailleen nopeita luottoja väliltä 100 300 euroa.

Kaikki lainavaihtoehdot ovat tarjolla jo heti ensimmäisellä hakukerralla, joten sinun ei tarvitse hakea ensin pienempää lainaa suurempien toivossa.

Kaikki lainavaihtoehdot ovat 50e, 100e, 150e, 200e, 250e ja 300e. Jotta laina voidaan myöntää, tulee sinun olla täyttänyt 19 vuotta ja luottotietojesi tulee olla kunnossa.

Hakeminen tapahtuu käden kääntessä käyttäen tekstiviestiä tai www-hakemusta. Laina-aikavaihtoehtoja on kolme ja ne ovat 14, 21 ja 28 päivää.

Turvallisuussyistä prepaid-liittymää ei voi käyttää laina hakemiseen Fast Loanin palvelusta. Löydät kulut ja korot sekä ohjeet vipin hakemiseen palvelun verkkosivuilta.

No comments yet

Leave a Reply: